Parturi-kampaamo Seppälä

Löydät meiltä kaikki alan palvelut Bonusta kerryttäen! Laadukkaiden parturi-kampaamopalveluiden lisäksi teemme meikkejä, ripsipidennyksiä, kulmien laminointeja, ripsien kestotaivutuksia ja kynsiä.

Uutuutena meiltä saat myös koulutettujen kosmetologien kauneushoitolapalveluina laadukkaat Ekopharma kasvohoidot, Iloiset Varpaat jalkahoidot sekä säärien ja kainaloiden sokeroinnit.

Aukioloajat:

ma–pe 8–20
la 8–18
su suljettu
Sunnuntaisin ja juhlapyhinä olemme suljettuina.

010 767 3270(0,0835 €/puh.+0,1209 €/min)

Meille voit tulla myös ilman ajanvarausta.

Palvelemme hiustenleikkauksissa sekä ripsien ja kulmien kestovärjäyksissä myös ilman ajanvarausta.

Ota paperinen vuoronumero sisäänkäynnin luota ja istahda alas sekä seuraa seinällä olevaa vuoronumerolaskuria.

Vuoronumeron mobiiliseuranta

Jos jonoa on enemmän, niin voit myös tehdä ostoksia esim. Prisman puolella ja seurata oman vuorosi lähestymistä älypuhelimen avulla.

Hae paperinen vuoronumero liikkeestämme. Avaa puhelimen kamera ja lue QR-koodi vuoronumerolaitteesta ja avaa linkki. Pääset verkkosivulle, jossa voit seurata vuoronumerolaskuria etänä tai tilata ilmoituksen puhelimeesi kun vuorosi lähestyy.

Olen käynyt Prismassa parturissa noin kerran kuukaudessa reilun parin vuoden ajan. En koskaan varaa aikaa, vaan käytän joka kerta Non stop -palvelua. Joskus pääsen heti tuoliin istumaan, toisinaan taas edessäni on jonoa. Minun ei kuitenkaan tarvitse jäädä paikan päälle odottelemaan, koska voin mobiilisovelluksesta seurata oman vuoroni lähestymistä ja hoitaa samalla muita asioita, käydä esimerkiksi kaupassa tai kahvilla.
Hiusten leikkaaja vaihtuu, mutta lopputulos on aina ollut ihan hyvä. Itse en ole niin nuuka, mutta vaimo kyllä sanoisi, jos olisi huonosti leikattu tukka.
Helppous, nopeus ja tasalaatuisuus, ne ovat ne asiat, miksi käytän Prisman parturi-kampaamoa. Bonus ei ole mitenkään ohjaava tekijä tässä asiassa, mutta on tietysti tervetullut ekstraetu hyvien palvelujen päälle.

Timovakiasiakkaamme siitä lähtien, kun uusi Prisma avattiin