NON-STOP ja mobiiliseuranta

Meille voit tulla myös vaikka kauppareissun yhteydessä ilman ajanvarausta. Ota oma vuoronumerosi sisäänkäynnin luota ja seuraa oman vuorosi alkua älypuhelimen avulla.

Mobiiliseuranta toimii ainoastaan mobiililaitteilla. Ota paperinen vuoronumero normaalisti Parturi-kampaamon sisäänkäynnin luota ja paina alla olevaa “Valitse vuoronumerosi” -nappia. Tämän jälkeen voit seurata omaa vuoroasi tällä sivulla.

“Olen käynyt Prismassa parturissa noin kerran kuukaudessa reilun parin vuoden ajan. En koskaan varaa aikaa, vaan käytän joka kerta Non stop -palvelua. Joskus pääsen heti tuoliin istumaan, toisinaan taas edessäni on jonoa. Minun ei kuitenkaan tarvitse jäädä paikan päälle odottelemaan, koska voin mobiilisovelluksesta seurata oman vuoroni lähestymistä ja hoitaa samalla muita asioita, käydä esimerkiksi kaupassa tai kahvilla.
Hiusten leikkaaja vaihtuu, mutta lopputulos on aina ollut ihan hyvä. Itse en ole niin nuuka, mutta vaimo kyllä sanoisi, jos olisi huonosti leikattu tukka.
Helppous, nopeus ja tasalaatuisuus, ne ovat ne asiat, miksi käytän Prisman parturi-kampaamoa. Bonus ei ole mitenkään ohjaava tekijä tässä asiassa, mutta on tietysti tervetullut ekstraetu hyvien palvelujen päälle.”

Timovakiasiakkaamme siitä lähtien, kun uusi Prisma avattiin

Vuoronumeron seuranta

  1. Ota paperinen vuoronumero normaalisti Parturi-kampaamon sisäänkäynnin luota
  2. Paina sen jälkeen alla olevaa “Valitse vuoronumerosi” -nappia ja valitse lapulla oleva numero.
  3. Jätä sivu puhelimeesi auki.
  4. Puhelin hälyttää, kun vuorosi lähestyy.